in

Mesterszámok befolyásolják az életünket? Vajon te is a 3 mesterszámot viselők közé tartozol?

Volt már, hogy pontosan 11:11-kor nézel az órádra? A mesterszámok sokszor előfordulhatnak az életedben úgy, hogy talán fel sem tűnik a jelenlétük.

Apró jelek azonban mégis elárulhatják őket.

Vagy a kedvenc számoddal kapcsolatban valami pozitív dolog történik. Talán ez valami jel lehet számodra? Állj meg, és éld meg saját magad különlegességét.

A Mesterszámok komoly üzenetet hordoznak, és elmondják, mi a kötelességed az életben.

Aki 11-én vagy 22-én született, azok különleges képességek birtokában vannak. A feladatuk az, hogy megtalálják önmagukban a különlegeset, azt a pluszt, amit érdemes tökélyre csiszolni.

A 33-as is egy olyan szám, ami az igazi mesterek számaként értelmezhető a 11 és a 22 mellett. Olyan, egy számjegyű számokból erednek ők, amik révén speciális hangsúlyt és figyelmet érdemelnek. A 44, 55, 66 és így további számok már a „koncentrált és feltöltött energiát” jelentik a numerológiában összevetve a 45, 56, 67-tel, de ezek már NEM mesterszámok.

A három mesterszám együttesen, a megvilágosodás háromszögét alkotják meg. Ha három ilyen ember egyesül, óriási dolgokat vihetnek véghez, és nincs számukra lehetetlen. Idő, tapasztalat, érettség és nagy erőfeszítés személyiségünkbe integrálni értékeiket.

Szedjük szét, hogy mit jelent eme három igazi Mesterszám.

A 11-es szám a békét nem a logikában hanem a hitben fogja megtalálni az életben. Megvilágosodást, a tudatalattit, a beleérző képességet jelenti, mindenféle racionális gondolkozás mentesen, érzékenységet, idegességet, félénkséget.

Megvan a veleszületett kettősség, ami dinamizmust is teremt, valamint egyfajta belső konfliktust is önmagával szemben. A 11 a nagyszerűség és az önpusztítás vékony mezsgyéjén áll. Meg van benne a növekedés és stabilitás lehetősége, de el is herdálhatja a “tehetségét”

A 22-es Mesterszám gyakorlati módon szolgálja a világot. A 22-es a legerősebb a Mesterszámok között, és még a legambiciózusabb álmokat is képes valóra váltani. Minden szám közül potenciálisan, a legsikeresebb.

Táplálkozik a benne rejlő 11-es inspirációjából a és a 4-es számjegy praktikus természetét is hordozza. Nincsenek határai, de fegyelmezett. A vezetőképességük hatalmas az ilyen számmal rendelkezőknek, és nagy bennük az idealizmus.

Ha viszont a 22-es számúak nem használják ki a magukban lévő erőt, elveszhet a lendület. Ez hatalmas nyomást helyez a belsőjére.

A 22-es Mesterszámmal rendelkező személyeik fontos, hogy mindig erőn felül tűzzenek ki maguknak célt, így fejleszthetik önmagukat.

A 33-as Mesterszám a legbefolyásosabb mesterszám. Ez az első és egytelen eredeti Mesterszám. Önmagában egyesíti a 11-et és a 22-t. A 33-as nélkülözi a személyes ambíciókat, sokkal inkább az emberiség spirituális felemelkedésére fordítja képességeinek jelentős energiáit.

Ami pedig különösen figyelemre méltóvá és példaértékűvé teszi a 33-ast, az a magas szintű őszinte odaadás.

Sokan mondják, hogy ez a szám egyben a leszületés száma is, a végső megvalósulás száma. Ezért nagyon kevés ember él a Földön ezzel a 33-as Mesterszámmal.

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

A világ rendszerszintű hazugságai, amit NEM SZABAD, HOGY ELHIGGY!

A Grabojov-számsorok ereje – ezek a számok képesek kihatni a sorsunkra! Nézd meg, hogyan!