in

Mi a csillagjegyed? Ez a gyenge pontod! Itt az életmentő lista, kinek mire kell figyelnie!

Mindannyiunknak megvannak a gyengeségei, hiszen ezek tesznek minket emberré.

Ugyanakkor mind rendelkezünk egy-két olyan sebezhetőséggel, amely sokkal fájdalmasabb és bénítóbb számunkra, mint az összes többi.

Olvass tovább, hogy megtudd, esetleg beigazold, hogy neked mely(ek) ez(ek) a zodiákusod alapján.

Kos

Nagyon nehezen vagy képes új erőre kapni és tovább lépni egy rossz párkapcsolat vagy barátság véget érése után. Ha valaki megsértett, akkor összetörsz és a világ súlya rád nehezedik.

Bika

A változás az, ami téged megbénít. Szereted, ha minden állandó és ismerős a környezetedben. Ezt a harmóniát a változás természeténél fogva alapjaiban bontja meg.

Ikrek

Az önkifejezés az, ami gyenge pontod. Annyira el vagy foglalva azzal, hogy mindig vidámnak és boldognak mutasd magad, hogy elfeledkezel a mélyebb érzelmeidet felszínre juttatni. Titkolod a mogorva és kedvetlen pillanataidat.

Rák

A visszautasítás tesz téged a leggyengébbé. Szívedet-lelkedet beleadod a kapcsolataidba, ezért teljesen összeomlasz, amikor azt tapasztalod, hogy ezeket az érzelmeket valaki nem szándékozik viszonozni.

Oroszlán

A földhöz vág, ha alulértékelnek, vagy nem vesznek rólad tudomást. Mint Oroszlán, önmagadat büszkének és félelem nélküli vezetőnek akarod tudni. Teljesen legyengít, ha olyannal találkozol, aki egyszerűen nem foglalkozik veled és a véleményeddel.

Szűz

A kontroll hiánya az érzékeny pontod. Szereted, ha a dolgok rendszerezetten és szervezetten működnek. Teljesen elgyengülsz, ha káosz alakul ki körülötted.

Mérleg

Az empátia a gyenge pontod. Kifejezetten rosszul érzed magad, ha megbántsz valakit vagy érzelmi fájdalmat okozol másoknak. Folyamatosan a harmóniára és a boldogságra törekszel és rettenetesen érzed magad, ha valaki miattad szenved.

Skorpió

Az Achilles-sarkad a kudarc és a csalódás. Rengeteg erőfeszítést teszel azért, hogy sikerrel járj, és ne járasd le önmagadat. Egy spirálba kerülsz, ha az elképzeléseid és a dolgok alakulása nem találkozik.

Nyilas

Ha azt érzed, hogy le vagy láncolva és kontrollt akarnak gyakorolni fölötted, az teljesen kikészít. A szabadságod és az önrendelkezésed elsődleges számodra. Képes vagy elveszteni az erődet, ha bezártnak érzed magad.

Bak

A siker hiánya az, ami a te nagy gyengeséged. Mint Bak, meggyőződésed, hogy sikerre és nagyszerűségre vagy hivatott. Ha a dolgok nem az elvártak szerint alakulnak, akkor hajlamos vagy elveszteni az önmagadba vetett hitet.

Vízöntő

A szeretteid hordozzák a gyenge pontodat. A legnagyobb félelmed az, hogy váratlanul elveszítesz valakit a számodra fontos személyek közül.

Halak

Az ítélkezés és a kritika az, ami teljesen le tud gyengíteni. Védelmezed a kreatív tevékenységeidet és az eredeti ötleteidet és éppen ezért teljesen le tud bénítani, amikor mások leszólják vagy támadják a munkádat vagy a személyedet.

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

Vezető kardiológus árulta el: EZ okozza a pluszkilókat, érdemes megfogadni a tanácsait

2 összetevős házi szúnyogriasztó permet 10 perc alatt: természetes és elűzi a vérszívókat!