in

Miért sírnak ok nélkül a nők

A női sors, a nők élete különleges. A következő történet is erről szól, na és arról, hogy jobban megértsük a gyengébbik nemnek kikiáltott nőket, akik sok esetben bármelyik férfinál is erősebbek tudnak lenni.

Egy fiatal édesanya egy napon sírva fakadt. A közelben játszó kisfia odaszaladt, hogy megkérdezte, hogy miért sír.

– Azért kicsim, mert nő vagyok – válaszolta.

– Édesanyám, nem értem, mi bánt téged? – kérdezte a gyerek.

Az anyja ölbe vette és a következőket mondta:

– Drágám, ezt te sosem fogod megérteni.

A gyereket továbbra is furdalta a kíváncsiság. Odament apjához, hogy hátha többet megtud.

– Édesapám, miért sír édesanya ok nélkül?

– Fiam, a nők ok nélkül is tudnak sírni – hangzott a felelet, majd az apa tovább lapozta sportújságát.

A fiú évek múlva sem kapott választ arra, hogy miért sírnak a nők. Mikor felnőtt, úgy döntött, hogy Istenhez fordul a kérdésével.

– Uram, kérlek segíts, hogy megtudjam: miért sírnak a nők!

Isten így válaszolt: “Kedves fiam, mikor eldöntöttem, hogy a férfi mellé nőt is teremtek, sok különleges erővel ruháztam fel őt. Először is kitartóvá tettem: a vállai rengeteg súly képesek elbírni, de elsősorban nem a fizikai nehézségeket, az a férfi dolga, hanem a lelki dolgokat, terheket.

Egy női váll a világ összes problémáját képes elbírni, és közben gyöngéden védelmezni a karjában tartott gyermekét. Azért teremtettem a nőt a férfi oldalbordájából, hogy képes legyen megóvni párja szívét, ahogy a bordák szerepe is ez. Erőt kaptak tőlem, hogy elviseljék a szülési fájdalmakat, kitartást, akaratot, hogy akkor is küzdjenek a céljaik elérésében, mikor azt már a legtöbben feladták volna.

Végül azért adtam neki könnyeket, hogy kisírhassa magát, mert ezáltal képes megtisztulni lelkileg, és újból erőre kapni. Fiam, a nő szívéhez a könnyein keresztül vezet az út, ezért tedd őt boldoggá, vigyázz rá, és szeresd, életed végéig.

Forrás: tudasfaja

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

hozzászólás

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…

Loading…

0

Kaiser Ede rendkívüli szabaduló bulija

A megcsalás jelei árulkodóbbak, mint gondolnád