Connect with us

Nők országa

Mit vonzanál be az életedbe? 5 kristály, amivel különböző dolgokat hozhatsz be az életedbe!

Rengetegen hisznek abban, hogy ezekkel olyan energiákat szabadíthatsz fel az életedben, amelyek segítenek bevonzani azt, amire nagyon vágysz, és amire igazán szükséged van.

Ha képes vagy hinni az erejükben, nyitott vagy, és pozitívan gondolkodsz, hamar megtapasztalhatod az építő energiákat!

Attól függően érdemes kiválasztani a tökéletes kristályt, hogy mit szeretnél bevonzani az életedbe.

Anyagi gyarapodás: citrin

A citrint a pénz köveként is emlegetik, és azoknak ajánlják, akik nagyobb gazdagságra vágynak az életükben. A harmadik csakrával szokták azonosítani, ami a test erőközpontja is.

Ezért javasolják azt, hogy ha szeretnél fényesebb karriert, és még több pénzt, tedd az irodai asztalodra, hogy bevonzza ezt az életedbe.

Ha viszont olyan munkakörben dolgozol, ahol nincs saját asztalod, szuper ötlet az is, ha a pénztárcádban tárolod! Így azt sugallhatod vele, hogy hamarosan pénz érkezik a házhoz.

Szerelem: rózsakvarc

A rózsakvarc a negyedik csakrádat aktiválja, ami a szívednél található. Úgy tartják, hogy ha a szíved közelében viseled magadnál, azzal az önzetlen szerelmet tudod bevonzani az életedbe, és egyúttal az önbizalmadat is megnöveli.

Ez pedig elengedhetetlen ahhoz, hogy pozitív kapcsolatot tudj kialakítani: hiszen aki nem elégedett önmagával, egy kapcsolatban még nehezebb helyzetben tud érvényesülni.

Esetleg érdemes olyan nyakláncot csináltatnod, amin rózsakvarc díszeleg, hogy minél előbb rád találhasson a szerelem.

Siker: tigrisszem

Ez az ősi kristály már az egyiptomiak körében is népszerű volt, régóta a pozitív anyagi helyzet és a jólét szimbólumaként emlegetik.

Képes tisztánlátást hozni az életedbe, és segít abban, hogy sokkal jobban észrevedd a rád váró lehetőségeket, és ki is tudd használni azokat.

Amennyiben a karrieredet szeretnéd beindítani, úgy a tigrisszemet érdemes beszerezned, hiszen ez segítő kezet nyújt abban, hogy ügyesebben egyensúlyozz a különféle akadályok között. Érdemes például karkötőként viselni, és a munkahelyeden mindig magadon tartani!

Új kezdet: ametiszt

Oka van annak, hogy az ametiszt az egyik leggyakoribb a kristályok körében. Most, hogy ezt tudod, észre is fogod venni, milyen sok helyen ott van!

Ez a kő ugyanis a megtisztulásért, a mérgező dolgoktól való megszabadulásért felel.
A fizikai és a mentális között teremt egyensúlyt, és spirituális energiával tölti fel azt, aki segítséget kér tőle. Megtisztítja az aurádat, elnyeli a negatív energiákat, és segít abban, hogy jobban érezd magad a bőrödben.

Ezért javasolják azoknak, akik az életükben elérkeztek egy fordulóponthoz, és szeretnének tiszta lappal tovább indulni. Ha te is a változásra vágysz, szerezz be egy ametisztet, és tartsd mindig magadnál!

Egészség: türkiz

Az egyik legdivatosabb kristályként tartják számon a türkizt, és nem véletlen, hogy olyan szívesen viselik a nők ékszerként magukon. Ugyanis mindamellett, hogy nagyon jól néz ki, az egészségi állapotodra is pozitívan hat.

Erőt ad azoknak, akik kimerültek a hétköznapok során, esetleg depresszióval vagy pánikrohamokkal küzdenek, miközben az immunrendszerre is számtalan pozitív erőt gyakorol.

A türkiz befolyásolja, hogy mennyire jó a közérzeted, így ha mostanában nem voltál top formában, ez a kristály segíthet rajtad. Hamar meg fogod tapasztalni a pozitív hatásokat!

Facebook hozzászólások

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

Még több

Fel

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.