in

Mutatunk pár női frizura tippet

A kendő már évek óta divatos kiegészítője nemcsak a ruhatárunknak, de a frizuránknak is. Remekül feldobja a megjelenést, ráadásul, ha úgy akarod, teljesen az öltözékedhez igazíthatod a frizurádat.

A kendő sokoldalú és nőies
Tavaly nagyon divatos volt megoldás volt a kendő belefonása a hajba, ami kétségtelenül gyönyörű, de ennél egyszerűbben is belecsempészeheted a frizurádba. Az alábbi videóban nyolc, nagyon egyszerű, kézügyességet, fonási technikát egyáltalán nem igénylő tippeket láthatsz ennek a kivitelezésére.

A videó elején tippet kapsz arra is, hogyan göngyölítsd fel a kendőt tökéletesen, majd utána már csak annyi a dolgod, hogy elsajátítod az ötleteket, amik hosszú, félhosszú, de akár egy hosszabb bob frizurából is kihozhatók.

A kendő instant romantikát, nőiességet, játékosságot csempész a megjelenésbe, így mellélőni biztosan nem fogsz, ha erre a hajékszerre szavazol a tavaszi-nyári szezonban.

 

Forrás: retikul

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

hozzászólás

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…

Loading…

0

9 gyakori hiba, amivel évekre elronthatod a gyerek alvását

A proli, bunkó parasztokat jobban kedveli a közönség”