in

Nők vallanak arról, hogy miért nős férfivel kezednek

Nős férfivel! Soha!
Örökké csak második lehetek!
Miért elégszem meg ennyivel?

Ha egy házasság félresiklik, annak sok oka lehet, de talán a legismertebb mind közül: a szerető. Azonban tényleg az ő hibája mindez? Cikkünkben olyan nők véleményét kérdeztük meg a dologról, akik már voltak a harmadik fél szerepében. Őszinte vallomások következnek, a másik oldalról.

1, Szofi, 25 éves.

Számomra nem minden fekete-fehér az életben, így a szeretői viszony sem. Könnyű úgy nyilatkozni, hogy még nem voltam a megcsalt feleség szerepében, de azt tudom, hogy vannak emberek, akiket egymásnak teremtett a sors, és ezt egy házasság sem tudja megakadályozni.

Van úgy, hogy rossz az időzítés és pont akkor találkozik a két fél, amikor az egyikük már kimondta a boldogító igent valaki másnak. De mindenki a boldogságot keresi az életben, és ez sokszor a házasság alatt talál rá bizonyos emberekre.

Tudom, mert velünk is így történt.”

2. Anna, 30 éves

“Én most is szerető vagyok. Tudom, hogy jelen pillanatban csak második lehetek, hisz nem valószínű, hogy elhagyja valaha is a feleségét miattam, de ez nem érdekel.

Az én szerepem sokkal kifizetődőbb. Én vagyok az, akinek elmondja a problémáit, én vagyok a megértő nő az életében. Figyelek rá ahelyett, hogy összevesznék vele, mert a zokniját nem tette a szennyesbe. Kielégítem a vágyait, hiszen soha nem tagadom meg a szexet.

Ha hozzám jön, tudja, hogy nyugalom, odaadás, finom parfüm és selyem fehérnemű várja. Én vagyok az a nő, aki megtesíti mindazt, amire szüksége van érzelmileg és testileg is. Nem vagyok a gyerekei anyja, de belém szerelmes. Durva? Lehet. De a feleségek mindig elfelejtik, hogyan maradjanak igazi, kívánatos nők a házasságban hosszú távon. Szerintem ez nem az én hibám.”

3, Dóra, 36 éves

“Több éve vagyok együtt egy nős férfival, akivel korábban párkapcsolatban éltem.

Ő gyereket akart, én nem. Külön mentünk, neki családja lett, én pedig élveztem tovább a szabadságomat. Pár év múlva újra összejöttünk, és szeretőkként folytattuk tovább a viszonyunkat.

Neki megvan, amit mindig is akart: a család. Nekem az, amit mindig is akartam: a szabadságom. Ez így mindkettőnknek tökéletes.

Járunk moziba, szinházba, kirándulni, hosszú hétvégézni. Mindketten csak a jót kapjukegymásból. Nekem ennyi elég.”

4, Noémi, 26 éves

“Én egy nálam csupán egy évvel idősebb fiúba botlottam bele, akinek már volt egy két éve tartó párkapcsolata. Mivel már régóta tetszettünk egymásnak – és mint tudjuk, a tiltott gyümölcs a legédesebb –, mindketten tudtuk, hogy egyszer úgyis lesz köztünk valami.

Ez be is következett. Úgy tudom, hogy a párkapcsolatában már régóta boldogtalan volt, és kettőnk közül mindig ő volt a kezdeményező fél. Mindez az én hibám lenne? Vagy a nőé, aki már a felesége? Aki úgy próbálta megmenteni a kapcsolatukat, hogypárja akarata ellenére terhes lett és esküvőt szervezett?

Belekényszeríteni egy férfit egy olyan kapcsolatba, amit már nem akar, szerintem a legnagyobb hiba, amit egy nő elkövethet. Hiszen ő ma már egy jó apa, mégsem jó férj. Már külön is költöztek, és ő továbbra is vadászik… Igaz, most már nem rám.”

5, Evelin, 23 éves

“Nős férfi? Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer én is belekeveredek egy ilyen helyzetbe. Hetekig hadakoztam az érzelmeimmel, hogy ne bonyolódjunk bele a dologba, mert erkölcsileg sehogy sem tudtam megemészteni magamban. Aztán volt egy pont, ahol az érzelmeink átvették az irányítást, és ezt az a bizonyos gyűrű sem tudta megakadályozni.Életem legszebb hónapjai voltak, de rájöttem, hogy egy ilyen viszonynak nincs jövője, mert hosszú távon mindenki csak sérül benne. Viszont ebben az időben boldogabb voltam, mint valaha, és rengeteget tapasztaltam… Talán ekkor váltam igazi nővé.

Hogy milyen lehetett a feleségnek? Ma már nem érdekel. Úgy gondolom, hogy kettőjük hibája volt, hogy én egyáltalán képbe kerülhettem. A probléma nem én voltam, hanem más, amiről azt hitték, jobb, ha nem beszélnek.”

Forrás bien.hu

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…

Loading…

0

10 dolog, amire minden férfi vágyik az ágyban

A szép haj ára igazán nem nagy dolog