in

Ősz hajjaj lesznek csodálatosabbak ezek a nők

Sokan elkezdték lenöveszteni a hajukat a karantén alatt – egy fodrász pedig élt a lehetőséggel, hogy még szebbé varázsolja a vendégeit ezüstös frizurával.

Jack Martin az egyik legmenőbb fodrász amerikában, ha valaki drasztikus hajszínváltoztatásra készül, akkor sokszor kizárólag hozzá fordul, mert coloristként (hajfestő technikus) nagyon profi munkát végez. Mostanában rengeteg lenőtt, ősz hajat kellett rendbehoznia és a tőfestés helyett egy egészen érdekes új frizurára beszélte rá a klienseit.

Például hozzá jár Sharon Osbourne és Jane Fonda is, nekik is csodaszép, ezüstösen ragyogó hajkoronát varázsolt:

Jack Martin colorist (hajfestő technikus) és Jane Fonda
Jack Martin colorist (hajfestő technikus) és Jane Fonda

Ennél jobban nem is lehetne szemléltetni, milyen profi munkát végez Jack Martin:

Öreges? Nem feltétlenül! Mutatunk olyan csajokat (igen, csajokat, hiszen, van, aki már 20 évesen elkezd őszülni), akik szuperül mutatnak ezüst hajjal is. És ki ne akarna ilyen menőn kinézni?

Kép

Ne mondd, hogy ez a sikkes nő nem ragyog:

Kép

Ha eddig nem tudtunk meggőzni, mutatunk még jó pár nőt, aki ka karantén alatt lenőtt hajukat le merték cseélni egy egészséges, nőies és szexi ősz frizurára!

Forrás instyle.hu

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

hozzászólás

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…

Loading…

0

Mit nem szabad enni menstruáció alatt

3 dolog amitől mindig gyönyörűen csillog a szőke haj