in

Papp Gergő és felesége a válás mellett döntöttek

Már hivatalos: sokévi házasság után Papp Gergő válik a feleségétől, akivel évekig együtt készítette a Pimaszúr ottalszik című műsort.

Papp Gergő az RTL Reggeli csütörtöki adásában számolt be a hírről, miszerint párjával, Judittal sokévi házasság után a szakítás mellett döntöttek. Hozzátette: ez nem friss történet, azóta már mindketten más mellett horgonyoztak le, csak eddig nem osztották meg a dolgot a nyilvánossággal.

Továbbra is jó kapcsolatot ápolnak egymással, hiszen van egy közös fiuk is. Sikerült olyan jó viszonyban elválniuk, hogy már a másik új párját is megismerték, sőt, a hétvégét ötösben töltötték.

Jó reggelt! Ma reggel Péterfy-Novák Éva főz egy szuper Street Kitchen receptet az ALDI Magyarország alapanyagaiból🥩🤗Aki pedig kóstol: Fördős Zé! Papp Gergő-Pimaszúr és 👩🏼Gyertek! 😉 😊🌞⏰☕️🥐

Gepostet von Reggeli am Mittwoch, 3. Juni 2020

Forrás: blikk

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

hozzászólás

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…

Loading…

0

Azok a csodálatos kiskutyák!

Dobó Kata megmutatta Szófi lányát