in

Saját melanomáját tüntette el a férfi, azóta üldözi a gyógyszeripar

Rick Simpson esete olyan, mint cseppben a tenger. Alig 4 nap alatt képes volt kigyógyítani magát egy különleges olajjal. Amikor ezt el akarta mondani a világnak, a gyógyszermaffia meghurcolta…

1997-ben kezdődött, amikor szerelés közben lezuhant egy létráról és fejsérülése lett. Természetesen orvoshoz ment, ahol gyógyszereket kapott. Ezeket szedte szorgalmasan, de hasztalanul, a fejfájása nem múlt.

Ez olyannyira elhatalmasodott az életében, hogy már az öngyilkosságot fontolgatta. Az orvosok pedig hiába találgatták mi lehet a kiváltó ok, vagy a gyógymód, csak nem találtak megoldást rá.

Saját kezébe vett mindent, és úgy gondolta, maga jár utána mindennek. Nagyon sok dolgot olvasott egy bizonyos keverékről, egy olajról, melyet saját maga is elkészített végül.

Ezzel aztán sikeresen kikezelte magát a bizarr eredetű fejfájásából.

Rick később bőrrákot kapott, de kigyógyult belőle, méghozzá ugyanazon eljárással: a kannabiszból olajat készített, majd azt tette ecsetelővel a kezdődő melanomájára.

Ha az orvosokra hallgatott volna, ma bizonyosan nem élne – állítja.

Ő ugyanis az olajos kezelésének hála néhány nap alatt felgyógyult, és a bőrrák teljesen eltűnt a bőréről, amit később leletek és kontroll dokumentumok is igazoltak.

Sokan kérdezték tőle, hogy élte túl, nagyon sok rokonát lepte meg a dolog, nem különösebben az orvosokat is. Amikor aztán elmondta másoknak, hogy a kannabisz olajtól gyógyult meg a rákból, óriási lejárató hadjárat indult ellene.

Különféle idegenek jelentek meg nála, kérdezgették, és azt próbálták megtudakolni, kiknek mondta el, hogy hogyan gyógyult meg.

Egy ízben még házkutatást is tartottak nála kormányközeli hatósági személyek.

Tudta, hogy mi, vagy inkább kik állnak a dolog mögött: a gyógyszeripar, ami ki akarta csinálni.

Az orrára kötötték, hogy ne nagyon terjessze el, hogy a kannabisz rák gyógyító erejű, mert rosszul fog járni. Az volt az egyik fő bajuk, hogy nem lehet szabadalmaztatni, mivel természetes hatóanyagot használt, így nem lehetett vele pénzt keresni. A másik az, hogy Rick ezt ingyen adta.

Minden fronton támadták, polgári peres úton, és koholt vádakkal.
Szerencsére a mai napig nem sikerült bebörtönözniük, de a veszély nem múlt el: sokan emlékeznek még Jason Vale esetére. Ő volt az, aki azt állította, hogy barackmagoktól gyógyult fel a rákból a benne lévő B17 miatt.

A gyógyszeripar az ő esetében elérte, hogy a börtönben gondolkodjon el a fiatalember arról, hogy mennyire éri meg az igazságot az emberek elé tárni.

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

Ilyen fekete csík jelenik meg a körmödön és elkezd nőni? AZONNAL rohanj az orvoshoz, hamarosan belehalhatsz!

Dr. Csernus Imre elmondta, miért élnek nagyon sokan virtuális életet, az életük minden pillanatát az üzenőfalukra kiposztolva!