in

Sajtos rúd gyorsan, élesztő nélkül? Ez a legjobb recept! harmadnapra sem keményedik meg!

Nem csak puha omlós tészta, de van benne egy titok, amitől ezer közül is a legjobb lesz!

A tészta puha, omlós, elkészítésének csak egy titka van.

Hozzávalók:

a tésztához:

  • 30 dkg rétes liszt
  • 25 dkg margarin
  • 1 db 175 gr-os tejföl
  • só, ízlés szerint

a lekenéshez:

  • 1 tojás

a tetejére:

  • reszelt sajt

Elkészítés:

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd (itt a titok) folpackba csomagoljuk és egy éjszakára a hűtőben pihentetjük.

Másnap a tésztát vékonyra kinyújtjuk, tojással megkenjük, sajttal megszórjuk, és hosszabb csíkokat vágunk derelyevágóval vagy késsel.

Az előmelegített tepsibe rakjuk és aranybarnára sütjük.

Ez egy igazi hagyományos sajtos rúd, ami olyan finom, hogy ritkán éri meg a másnapot.

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

A tea, ami 4x gyorsabban égeti a hasi zsírt, megelőzi a rákot, méregtelenít és energiával tölti fel a testet!

Ez a sztárok titkos itala, amitől megszűnik a narancsbőr, egyben zsírégető is