in

Szeretlek: a férfiak többször kiejtik

Egy Egyesült Államokban készített tanulmányból, melyben csaknem 1.000, 30 és 59 év közötti ember vett részt, kiderült, a férfiak sokkal többször mondják ki a “Szeretlek” szót, mint a nők.

A nők sokkal érzékibbek és könnyebben meghatódnak. A férfiak hidegek és nemtörődömebbek, mert hát, azért férfiak. Tényleg így van ez? Lehet, hogy így volt egykoron, amikor még kardot és páncélt viseltek, viszont a modern kór férfija, és miért nem a metroszexuális férfiak igencsak megváltoztak. Sokkal pedánsabbak, jobban odafigyelnek a részletekre és sokkal többet tőrödnek magukkal.

Más részről talán ez is lehet az oka annak, hogy a férfiak többé nem félnek kimutatni érzéseiket és többször kimondják a “Szeretlek” szót, semmiszégyenérzet nélkül.

A tanulmányban megkérdezettek 40 százaléka vallotta úgy, hogy naponta legalább egyszer kimondja a bűvös szót. A nők azonban ritkábban mondják ugyanezt partnerüknek. A megkérdezettek csupán 32 százaléka teszi ezt.

Sőt, a legszerelmesebbek az erősebbik nem képviselői, azok közül is a 30 és 39 év közöttiek. Úgy tűnik az évek előrehaladtával a gyengédség is kihal a férfiakból, hiszen amint betöltik 50-ik életévüket egyre ritkábban hagyja el ajkukat e szó.

 

Forrás: tudasfaja

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Loading…

Loading…

0

Egy elvált férfi 20 tanácsa

A savanyú káposztával akár ez a súlyos betegség is megelőzhető