in

Te is sármos, de problémás férfivel találkoztál

A randizáshoz visszatérő nőknek mindig fontos kérdés, mire is számítsanak. A legtöbb tényező ezen a téren nem változik a húszas éveikhez képest. A sármos férfiak könnyedén magukkal ragadnak, megfelelő kommunikáció még mindig kulcsfontosságú, az intimitás pedig még mindig kínos téma. A kor és tapasztalat miatt azonban pár szempont megváltozik.

Cikkünkben szakértői véleményként egy 50 felettiek randizási szokásairól szóló könyv szerzőjét, Valerie Gibsont, valamint egy randigurut, Ronnie Ann Ryant szólaltatunk meg.

A sármos férfiak korukhoz illő partnerre vágynak
Egy ötvenes éveiben járó férfi a korához közeli nőt keres. „Tudják, hogy az 50 fölötti nők ismerik a korosodás folyamatát és a sármos férfiakat. Minden férfi támogatásra vágyik, ráadásul egy olyan nőtől, aki igazán megérti őket. Nem csak egy kellékfeleségre van szükségük” – állítja Valerie Gibson, a Later Dater szerzője.

Nem gondolod róla, mégis érzelmi terhet cipel
Az 50 fölötti férfiak már rendelkeztek saját családdal, közülük sokan elváltak vagy megözvegyültek. Ez azt jelenti, hogy fennmaradhatott valami, ami a múltjukra emlékezteti őket. „Ha a kiszemeltnek vannak gyerekei vagy egy ex-feleség az életében, abból nagy valószínűséggel dráma alakul ki. El kell döntened, hogy ezt vállalod-e” – állítja Ronnie Ann Ryan randiguru.

Lehet, hogy sármos férfi, de maradi
Az 50 fölötti férfiak egy olyan időből származnak, amikor még az ő feladatuk volt a kezdeményezés. „Hagyd, hogy ő hívjon el randira, hogy ő hívjon fel és loholjon utánad. Ha élvezted a társaságát add tudtára! Mondd el neki milyen jól érezted magad, és köszönd meg neki a tökéletes étterem megtalálását, vagy akármit is tett” – mondja Ryan.

A sármos férfiak küzdhetnek egészségügyi gondokkal
„Rengeteg nő figyelmen kívül hagyja az egészségügyi problémák felmerülésének lehetőségét. Azt hiszik, megtalálták a következő George Clooneyt, azonban ebben a korban a férfiak jelentős része igenis betegeskedik. Lehet ez cukorbetegség, szívprobléma vagy akár impotencia. Ezek felől érdemes érdeklődnöd, mielőtt fejest ugrasz a mélyvízbe” – ajánlja Gibson.

Forrás: 50folott

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Loading…

Loading…

0

Mi erősíti fel a menopauza tüneteit

A szerelmet megölheti a nagy korkülönbség