in

Tesla jövendölése: Amikor a NŐK rejtett tudása felszínre kerül és átveszik újra a vezetést

A legendás feltaláló megjósolta „ a nők fokozatos részvételét az új tevékenységi területeken”, valamint az „általuk történő fokozatos hatalom átvételt az említett területeken”.

A mérnök, fizikus és látnok, Nikola Tesla (1856 július 10 – 1943 január 7), egyike a tudományos kutatások úttörőinek és az emberiség nagy feltalálóinak.

Munkássága utat nyitott a wireless-en alapuló kommunikációban, mely nélkül ma nem írhatnánk ezt a cikket sem.

Azonban nem csak a tudományos feltevései voltak meghatározóak, hanem megérzései, azt illetőleg, hogy ezen felfedezések milyen mértékben változtatják meg az emberiség jövőjét.

Tesla jóslatai a nemek közötti egyenlőségről és a női emancipációról – Amikor a nők fogják átvenni a vezetést

Az egyik legmeglepőbb jóslata a jövő tekintetében a nemek szerepének változására vonatkozott.

Meglátása szerint, a vezeték nélküli technológia nagyban hozzájárul a női emancipációhoz, felszínre hozva a nők rejtett és évszázadokon keresztül elnyomott tudását.

1926 januárjában, egy John B. Kennedy nevű riporter a fenti gondolatokkal kapcsolatosan készített Teslával interjút, mely a „Colliers” nevű lapban jelent meg, „Amikor a nők veszik át a vezetést” címmel. Ebben a cikkben Tesla többek közt megjósolta a mai iPhone-ok megjelenését is.

A modern nő, napjainkban nem a férfi külső jegyeinek utánzásával bizonyítja a vele való egyenlőségét, majd felsőbbrendűségét, hanem a benne felébredő magas intelligencia szint által.

A történelem során folyamatosan elnyomott női modellnek, a technológiai robbanást követően, sikerült kibontakoznia a társadalom minden területén és megcáfolta az addig rá jellemző alacsony intelligencia szintet.

Az emancipáció következtében, a modern nő, legalább annyira képzett, mint férfi társa.

Hedy Lamarr, aki nő létére szintén hozzájárult a wifi kifejlesztéséhez, megerősítette Tesla jóslatait, mint ahogyan az a sok – sok nő, akik egyre több fontos vezetői pozíciót töltenek be világszerte.

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

Ezzel a módszerrel feltörés nélkül tudni fogod, hogy rossz-e-a tojás

Csak 30 perc, és felpörgeti az anyagcseréd, beindítja a zsírégetést