in

Több mint 100 millióan nevettek már ezen a videón

Hallottál már gyermek nevetést? Nem pontosan ilyent, hanem egy egyszerű nevetést vagy mosolyt? Annyira jó dolog kacagva látni a gyermekeket.

Ez egy különleges érzés, de biztos vagyok abban, hogy ezt minden szülő tudja. Azonosulni tudnak a legcsekélyebb dolgokkal és ilyenkor annyira őszintén nevetnek, hogy a rosszindulatnak még a legcsekélyebb nyomát sem lehet érezni. Ezért annyira aranyosak.

Csak figyeljétek meg, ahogyan ez a kis 8 hónapos baba nevet. Az apja nem tesz semmi mást, csak darabokra szakítja a papírlapot. De a kisbaba annyira elégedett ezzel, hogy nem tudja abbahagyni a nevetést, ami teljes szívből fakad. Én sem tudok egyebet tenni, csak nevetni. De nem csak én, hanem az a 87 millió ember is, aki megnézte ezt a videót a YouTube-on.

Hihetetlen, hogy egy egyszerű papírlap ekkora örömet tud okozni egy kisbabának. Fölösleges a pici babáknak értékes dolgokat vásárolni! Fontosabb, hogy szeretve legyenek, hiszen itt a bizonyíték, hogy az apró dolgoknak is örülni tudnak!

 

Forrás: tudasfaja

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…

Loading…

0

A látás megőrzése fontos: ezeket tedd a szem egészsége érdekében

A pszichológus tanácsa: ne erőltessük a gyereket a házimunkák elvégzésére