in

Tomihiro Kono, a legvadabb parókakészítő, akinek alkotásait látnod kell

Tomihiro Kono neve fogalom a divatiparban. A japán parókakészítő mester kézzel varrott, az utolsó szálig gondosan színezett és megformázott extravagáns parókáimár több mint húsz éve uralják a szépségipart Ázsiától Európán át Amerikáig.

A varázslatos átalakító erővelrendelkező kézműves Kono-parókák valódi műalkotások, amelyeket már a legnevesebb galériák is kiállítottak Párizsban és New York-ban egyaránt.

Hiszem és tudom, hogy a parókáknak identitásformáló erejük van, de akár a személyiség megkonstruálásának kelléke is lehet. A lehetőségek végtelenek, nemtől és kortól függetlenül bárki megtalálhatja a vágyott darabját

– nyilatkozta a művész, akinek a közelmúltban jelent meg legújabb fotóalbuma, amely bepillantást enged a parókakészítés művészetébe.

Forrás instyle.hu

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

hozzászólás

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…

Loading…

0

Mit árul el betegségedről a hajad

Milyen hatással van a gyerekre a szülők kiabálása