in

Vajna Timi unokaöccsének különleges neve lesz

Nem ad olyan durva nevet Vajna Timi testvére gyerekének, mint Elon Musk, de Magyarországon valószínűleg ezt sem fogadják majd el a hatóságok.

Gyereket vár Vajna Timi testvére, Palácsik Lilla. A celeb Instagram-oldalán adott hírt terhességéről, ahol azt is elárulta, hogy milyen nevet terveznek adni a kisfiúnak férjével, Visváder Tamással.

Mi a Noah névbe vagyunk szerelmesek, ezt szeretnénk adni, viszont egyre több helyről halljuk azt, hogy nem lehet anyakönyveztetni ezt a nevet

– árulta el egy rajongói kérdésre.

Igaza van Palácsiknak, hiszen Magyarországon csak az MTA által jóváhagyott listából származó neveket szabad anyakönyveztetni, ezek között pedig a Noah (ami a Noé magyar verziója) sajnos nincs bent.

Lilla azt is elárulta, hogy jelenleg a terhesség 21. hetében van, és hogy férje, Tamás korábban értesült a kisbaba jöveteléről, mit ő,

mert egyik este megálmodta

Forrás: borsonline

Mit gondolsz erről? Szavazz!

Szerző: Emma

Szia, Emma vagyok a Nők Országának a szerkesztője. Örülök, hogy a cikkeimet olvasod, bízom benne, hogy minden egyes szerzeménnyel valami pluszt tudok hozzátenni a mindennapjaidhoz. Amennyiben tetszett a cikkem, oszd meg a közösségi hálózaton is, hogy mások is értesüljenek róla. További szép napot kívánok!

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Loading…

Loading…

0

Miért sírnak ok nélkül a nők

Vashiány és a nők: miért gyakoribb probléma nálunk